ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΧΕΔΙΟ Β και Δίκτυο Σοσιαλιστών - «Καμιά θυσία για το ευρώ»: Iδού η Ρόδος για τον Συριζα

Δελτίο Τύπου
«Καμία θυσία για το ευρώ» το ξαναθυμάται και δειλά διακηρύσσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό κείμενό του για τις ευρωεκλογές. Πρόκειται για θέση που δύσκολα συνάδει βέβαια με την απόρριψη στην τελευταία ΚΠΕ του κόμματος αυτού, της πρότασης για εκπόνηση εναλλακτικού σχεδίου εξόδου από την Ευρωζώνη.
Χωρίς τέτοιο σχέδιο, χωρίς σχέδιο Β δηλαδή κάθε διακήρυξη για άρνηση και άλλων θυσιών του λαού για το ευρώ μένει κενό γράμμα. Δεν είναι υπερβολή αν κάποιος καχύποπτα σκεφθεί ότι «ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει»…
Ωστόσο, εμείς θα θέλαμε να δεχτούμε την ειλικρίνεια των προθέσεων της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Αν λοιπόν εννοεί τη διακήρυξή της η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ την καλούμε τώρα και δημόσια να προσέλθει σε συζήτηση, πάνω στο εναλλακτικό σχέδιο εξόδου από την ευρωζώνη, με όσες δυνάμεις πρεσβεύουμε ότι η χώρα χρειάζεται Σχέδιο Β.
Μια τέτοια δημόσια συζήτηση θα προσφέρει αν μη τι άλλο στο να καταπέσουν όλα τα τρομοκρατικά διλήμματα και στο να προετοιμάσει το λαό μας για τη ρήξη με τα δεσμά της νεοαποικιακής εξάρτησης.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα λοιπόν. Είναι ώρα ό,τι λέμε να πατά στην πραγματικότητα και σε ένα πλήρες, επεξεργασμένο σχέδιο. Αλλιώς...
 

Σχέδιο Β   

και Δίκτυο Σοσιαλιστών

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Επικοινωνήστε με το Σχέδιο β'

Μπόταση 6, Εξάρχεια, 1ος όροφος 

info@sxedio-b.gr

210 3810040