Α.Αλαβάνος: «Συμπεριφορά γενίτσαρου από την κυβέρνηση για τα κόκκινα δάνεια»

Α.Αλαβάνος: «Συμπεριφορά γενίτσαρου από την κυβέρνηση για τα κόκκινα δάνεια»

Σχέδιο Β – 23.9.2016

Το έγγραφο της 9ης Σεπτεμβρίου από τη Γενική Διεύθυνση της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης «εκ μέρους του Προέδρου της Επιτροπής κ. Ζ. Κλ. Γιουνκέρ», όπως αναγράφει, αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όχι απλώς εφαρμόζει τα μνημόνια, αλλά προχωρεί σε αδυσώπητα μέτρα κατά της κοινωνίας χωρίς αυτά να αποτελούν απαίτηση των δανειστών.

Συγκεκριμένα σε σχέση με την παραχώρηση των δικαιώματος είσπραξης των δανειακών υποχρεώσεων ελλήνων πολιτών από τις τράπεζες στα επιθετικά κερδοσκοπικά διεθνή καπιταλιστικά funds (που σε όσες ευρωπαϊκές χώρες έχει γίνει είναι με ένα ευτελέστατο τίμημα 5-20%), χωρίς το δικαίωμα των δανειοδοτηθέντων να προτείνουν στις τράπεζες τη δική τους προσφορά, δεν είναι «οι ευρωπαϊκοί θεσμοί που το επέβαλαν ως προαπαιτούμενο» αλλά «είναι οι Ελληνικές αρχές που είχαν την πρωτοβουλία να σχεδιάσουν και την αρχική και την τελική εκδοχή του Νόμου 4354/2015.

Μιλάμε πια για μια κυβέρνηση που έχει συμπεριφορά γενίτσαρου σε σχέση και με την Ευρωζώνη και το Δ.Ν.Τ. στην αδυσώπητη συμπεριφορά της απέναντι στην ελληνική κοινωνία».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Επικοινωνήστε με το Σχέδιο β'

Μπόταση 6, Εξάρχεια, 1ος όροφος 

info@sxedio-b.gr

210 3810040