Α. Αλαβάνος: «Το να επαινεί ο Τσίπρας τα δημοψηφίσματα είναι σαν ένας παιδεραστής να εξαίρει τις αρετές των παιδιών»

Α. Αλαβάνος:  «Το να επαινεί ο Τσίπρας τα δημοψηφίσματα είναι σαν ένας παιδεραστής να εξαίρει τις αρετές των παιδιών»

Σχέδιο Β – 15.7.2016

Ο πρωθυπουργός στην χθεσινή του συνέντευξη μίλησε για την αναθεώρηση του Συντάγματος που θα προβλέπει στην «ενίσχυση της λαϊκής επιλογής μέσα από δημοψηφίσματα» κι ότι είναι ενδεχόμενο ένα «συμβουλευτικό δημοψήφισμα» για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Το να επαινεί ο Τσίπρας τα δημοψηφίσματα είναι σαν ένας παιδεραστής να εξαίρει τις αρετές των παιδιών.

Δεν νιώθει ίχνος ντροπής που ο μέχρι πριν λίγο δεξιός βρετανός πρωθυπουργός ζήτησε να εφαρμοσθεί το   Brexit και παραιτήθηκε γιατί ο ίδιος είχε υποστηρίξει το «ναι» ενώ ο λαός ψήφισε «όχι», ενώ ο έλληνας πρωθυπουργός κόλλησε στην καρέκλα και εφάρμοσε «ναι» όταν ο ελληνικός λαός ψήφισε συντριπτικά «όχι».

Όλα τα περί συνταγματικής αναθεώρησης του ΣΥΡΙΖΑ – από την ανάδειξη προέδρου δημοκρατίας με εκλογές μέχρι τα δημοψηφίσματα - όπως και ο εκλογικός νόμος, ένα σκοπό έχουν: να αποπροσανατολίσουν την πολιτική συζήτηση από τα εξοντωτικά προβλήματα του λαού που φτάνουν σε νέα κορύφωση με τις φορολογικές δηλώσεις και τον ΕΝΦΙΑ. Κι αν υπάρχει και δεύτερος σκοπός, αυτός είναι τα ιδιοτελή συμφέροντα της ηγεσίας του κυβερνητικού κόμματος.

Τέλος ο Τσίπρας θυμήθηκε τους «μεροκαματιάρηδες» για να τους τρομοκρατήσει πάλι με το ενδεχόμενο Σχεδίου Β, εξόδου από την Ευρωζώνη, ξεπερνώντας σε ρητορεία της υποτέλειας ακόμη και τον Σαμαρά. Οι «μεροκαματιάρηδες» και οι άνεργοι έχουν πάρει πρέφα τι γίνεται με το τρίτο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ για αυτό και η καθημερινή διαπόμπευση των υπουργών μισθοφόρων του Σχεδίου Α».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Επικοινωνήστε με το Σχέδιο β'

Μπόταση 6, Εξάρχεια, 1ος όροφος 

info@sxedio-b.gr

210 3810040