Διαμαρτυρία δανειοληπτών Τραπεζών και οφειλετών Δημοσίου, στην Τράπεζα Πειραιώς στο Χολαργό.

Ο Σύλλογος δανειοληπτών Τραπεζών και οφειλετών του Δημοσίου, συμμετείχε στις 29-11-2013 στην διαμαρτυρία με πικέττες που οργάνωσε η Επιτροπή Αγώνα Χολαργού- Παπάγου δανειοληπτών Τραπεζών και οφειλετών του Δημοσίου, με αφορμή τον παράνομο πλειστηριαμό που αποφάσισε η Τράπεζα Πειραιώς για το σπίτι (πρώτη και μοναδική κατοικία) άνεργης συμπολίτισσάς μας.

Στους συγκεντρωμένους μοιράστηκε η εξής Ανακοίνωση :

 

Επιτροπή Αγώνα Χολαργού- Παπάγου

δανειοληπτών Τραπεζών και οφειλετών του Δημοσίου

                                               Θα τους αφήσουμε να μας πάρουν και τα σπίτια;                  

Συνδημότες, άνεργοι, συνταξιούχοι, εργαζόμενοι ,

βιώνουμε όπως και εκατομμύρια άλλοι συνάνθρωποί μας μία ζοφερή και ανυπόφορη κατάσταση, στην οποία μας έχουν εξαναγκάσει εδώ και τέσσερα χρόνια, οι πολιτικές των κάθε λογής συγκυβερνήσεων και της τρόικας, με τα μνημόνια, τις υπογραφές και τις δεσμεύσεις τους. Εξοντωτικά οικονομικά μέτρα, για την εξυπηρέτηση του χρέους προς τους δανειστές, μας οδήγησαν σε αδυναμία πληρωμής των δανείων μας προς τις τράπεζες και τη διόγκωση των οφειλών μας προς το δημόσιο. Κατασχέσεις και πλειστηριασμοί είναι το εφιαλτικό τοπίο εκατομμυρίων πολιτών σήμερα στην Ελλάδα. Ακόμη και όσοι δεν έχουν περιέλθει στη δεινή αυτή θέση, κατανοούν πως δεν θ’ αργήσει η ώρα που θα περάσουν στην «άλλη όχθη».

Χωρίς εργασία ή σύνταξη, με συνεχείς περικοπές μισθών και συντάξεων, με δραματική μείωση των εισοδημάτων των επαγγελματιών, χωρίς περίθαλψη και ασφάλιση, καλούμαστε να πληρώσουμε όσα εκείνοι, δηλαδή οι πολιτικοί μας «αφέντες» αποφάσισαν και δεσμεύτηκαν με τις υπογραφές τους, αφού φρόντισαν να μας παραμυθιάσουν ότι δουλεύουν για το καλό μας. Κυρίως όμως πασχίζουν να μας πείσουν ότι υπαίτιοι της κατάστασής μας, αλλά και της χώρας εν γένει, είμαστε εμείς οι ίδιοι. Επιστρατεύοντας τα ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια των μέσων μαζικής ενημέρωσης έχουν επιδοθεί σε μία εκστρατεία κατασυκοφάντησής μας, για να νοιώσουμε ένοχοι και μόνοι. Και ποντάρουν σε αυτό κυρίως. Στην καλλιέργεια της ανημπόριας μας.

Η Τράπεζα Πειραιώς βγάζει στο σφυρί παράνομα το σπίτι (πρώτη και μοναδική κατοικία) άνεργης συμπολίτισσάς μας, για τρίτη φορά. Η συγκεκριμένη τράπεζα είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από την κυβέρνηση και την τρόικα.

ü  Η Τράπεζα Πειραιώς βγάζει σπίτια- πρώτες κατοικίες- στο σφυρί πριν ακόμα «ξεπαγώσουν» οι πλειστηριασμοί. Αύριο έχει σειρά το δικό σου σπίτι, το σπίτι του παιδιού σου, των συγγενών σου. Σκέψου πριν μπεις μέσα!

ü  Να φύγει τώρα η Τράπεζα Πειραιώς από τον δήμο μας. Είναι ανεπιθύμητη!

ü  Μην συναλλάσσεσθε με την συγκεκριμένη τράπεζα!

Καλούμε τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα με τις Τράπεζες να έρθουν σε επαφή με την Επιτροπή μας. Συγκεντρωνόμαστε κάθε Παρασκευή βράδυ στις 8 μμ στο καφέ Work, Βουτσινά 61 Χολαργός.

Άναδημοσίευση από http://silogosofeileton.blogspot.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Επικοινωνήστε με το Σχέδιο β'

Μπόταση 6, Εξάρχεια, 1ος όροφος 

info@sxedio-b.gr

210 3810040